Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A pomelot pucolás előtt meg...

A pomelot pucolás előtt meg kell-e mosni a csomagolása ellenére és a héját a kandírozáson kívül hogyan lehet étkezésre alkalmassá tenni, mert úgy tudom, hogy abban is rengeteg hasznos anyag van?

Figyelt kérdés
Esetleg az elkészítési módját, ha valaki tudná és leírná azt megköszönném, mert sehol nem találtam róla leírást.
2016. febr. 6. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:
minden gyümölcsöt, zöldséget meg kell mosni fogyasztás előtt, ha nem akarsz csúnya betegségeket (kis baci, kis féreg, stb.) kapni
2016. febr. 6. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt köszi, de a lényeg a héjának az "ételként" való hasznosítása lenne. Annyit hallottam, hogy pl.: fűszerként is használják kínában, de lehet, hogy más is készíthető belőle. Erre keresnék választ.
2016. febr. 7. 08:56
 3/3 anonim ***** válasza:
55%
ennyire nem merültem bele, úgy tudom, hogy a héja elég keserű
2016. febr. 7. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!