Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha rendeltem egy kaját?

Ha rendeltem egy kaját?

Figyelt kérdés
11:08-kor rendeltem és még nem hozták ki. Akkor ugye nem kötelességem átvenni?
2016. jún. 20. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Attól függ, hoyg mi áll a feltételekben. Ha nincs idö megadva, akkor ugyan megteheted, hoyg nem veszed át, de fizetni kell érte.
2016. jún. 20. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Két és fél óra azért nem kevés idő. Nem kényszeríthetnek rá, hogy átvedd és kifizesd, rácsapnám az ajtót aztán viszlát. Én ahonnan eddig rendeltem, mindig megmondták, hogy mennyit kell várni, az alap 45 perc. De ha valamiért többet kell várni, azt közlik.
2016. jún. 20. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hivd fel őket, kérdezz rá, hogy kihozzák-e még ma?!
2016. jún. 20. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel őket, mondd le a kaját és gyorsan rendelj máshonnan, mert normális helyen valóban 45-60 perc a kiszállítás.
2016. jún. 20. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
megérkezett?
2016. jún. 20. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha én lennék annak a helynek a vezetője, s a rendelés valóban rögzítésre került, akkor sűrű bocsánatkérések közepette elengedném a teljes árat. Esetleg még valami kisebb vigaszdíjat is adnék.

Ha pedig már nem kéred, akkor a következő rendeléseddel tenném ugyanezt, hasonló áron belül.

**

A közvetítőn keresztüli rendelés kényelmes, de néha elakad az infó részben, vagy egészben. Lehet ez történt most is.

Ha közvetlenül rendeltél, akkor is előfordulhat, de most már egyék meg ők.

2016. jún. 20. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell hívni őket, hogy mi a fene van? Közöld, hogy nem érdekel már a kaja, soha többé nem is akarsz tőlük rendelni, illett volna délig megérkeznie. Jobb helyeken ingyen odaadják már ilyenkor, vagy visznek valami ajándék desszertet.
2016. jún. 21. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!