Valaha megfogadtátok-e azt hogy ha felnőtök egy bizonyos ételt soha többé nem fogtok enni, és ha igen mi volt az?
Nem kifejezetten megfogadtam, de a csirkéből nagyon elegem lett. Annyira boldogító volt kijelenteni, hogy vega leszek és nem eszem még húst sem, nemhogy csirkét... Amikor sok év múlva lazítottam rajta, a csirkét akkor is kerültem. Nem nehéz, mivel túl sovány nekem, bár ha elég zsírosan készítenek el combot házi csirkéből, az évi egyszer belefér.
De csirkemellet pl. soha nem fogok enni, hacsak nem éhhalál küszöbén.
Gyerekkoromban is azt ettem, amit akartam, leszámítva a csirkét, de ugye rájöttem, hogy azt se muszáj, rajtam múlik :). Plusz szinte mindent szeretek.
Nem vártam felnőttkoromig. 14 évesen kijelentettem, hogy nem fogyasztok többé húst.
Ennek már pont 14 éve és meggyőződésem, hogy ez volt a helyes döntés, szuperül érzem magam :)
Paradicsomos húsgombóc.
Oviban nem bírtam megenni az adagomat, de az óvónő kényszerített, mondván, hogy a szüleim kifizették, keményen megdolgoztak érte. Végül lerókáztam a cipőjét.
Azóta soha többet.
A karamellás tejjel is hasonló élményeim voltak.
Nem teljesen így volt,de talán 4 évesen kitaláltam,hogy nem eszek marha,bárány és kecskehúst,mert "ezek olyan cukik".:D
Azóta sem ettem ilyesmit,jó ez így nekem.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!