Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Finom lesz így ez a saláta?

Finom lesz így ez a saláta?

Figyelt kérdés

Paradicsom, avokádó, lilahagyma, mozzarella, olivabogyó, rukkola lenne összekeverve. Rá só, bors, pici olivaolaj, balzsamecet. Ti megennétek? Férfiak, fel lehet tálalni ezt férfinak? :) Párom mindig panaszkodik ha salit csinálok, hogy nyúlkaja, próbáltam olyat kigondolni, ami tápanyagdús, de ízletes is.

Esetleg lenne még ötletetek/változtatnátok valamin? Talán pici olajos mag a tetejére?

Nektek van kedvenc salitok?

2016. júl. 3. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Ez nem tápanyagdús egy férfinek. Abba kellene valamilyen hús is.
2016. júl. 3. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Első, ez ez nem főétel, hanem saláta...

Ráadásul igen téves kijelentés, hogy nem tápanyagdús. Rostokban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, az avokádónak és a mozzarellának köszönhetően nagyobb a fehérjetartalma is egy átlagos salátánál.

Kérdező: nemem nagyon ízlene, de én nő vagyok, és balzsamecet helyett csak az olívaolajat részesítem előnyben. A férjem viszont pont ecettel eszik minden salátát, neki ez tökéletes lenne :)

2016. júl. 3. 22:40
 3/6 szaszaa11 ***** válasza:
61%
Ez egy tökéletes körete valamilyen csirkehúsnak, magában inkább csak előétel, vagy valami frissítő jellegű étel - mint mondjuk a dinnye. Valami szósz nem ártana az olaj és az ecet helyett, illetve mondjuk csirkecsík bele, ha mindenképpen magában tálalod. De ha rám hallgatsz, inkább köretként használd. Grillhúshoz is jól megy.
2016. júl. 3. 23:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) Nem magában gondoltam, neki kakukkfüves csirkecsíkok lennének mellé, én nem eszem húst, így nekem grillgomba jár hozzá.

Lehet, hogy tényleg jobb lenne balzsamecet nélkül, majd ma ebédkor élesben eldől, ha kóstoláskor úgy érzem kell bele, akkor megy, ha nem, anélkül esszük.

2016. júl. 4. 05:22
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem tetszik
2016. júl. 4. 12:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Megette, neki is tetszett végre :) Azt mondta, hogy ettól már többé-kevésbé jóllakott.

Köszi a válaszokat :)

2016. júl. 4. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!