Finom lesz így ez a saláta?
Paradicsom, avokádó, lilahagyma, mozzarella, olivabogyó, rukkola lenne összekeverve. Rá só, bors, pici olivaolaj, balzsamecet. Ti megennétek? Férfiak, fel lehet tálalni ezt férfinak? :) Párom mindig panaszkodik ha salit csinálok, hogy nyúlkaja, próbáltam olyat kigondolni, ami tápanyagdús, de ízletes is.
Esetleg lenne még ötletetek/változtatnátok valamin? Talán pici olajos mag a tetejére?
Nektek van kedvenc salitok?
Első, ez ez nem főétel, hanem saláta...
Ráadásul igen téves kijelentés, hogy nem tápanyagdús. Rostokban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, az avokádónak és a mozzarellának köszönhetően nagyobb a fehérjetartalma is egy átlagos salátánál.
Kérdező: nemem nagyon ízlene, de én nő vagyok, és balzsamecet helyett csak az olívaolajat részesítem előnyben. A férjem viszont pont ecettel eszik minden salátát, neki ez tökéletes lenne :)
Köszi a válaszokat :) Nem magában gondoltam, neki kakukkfüves csirkecsíkok lennének mellé, én nem eszem húst, így nekem grillgomba jár hozzá.
Lehet, hogy tényleg jobb lenne balzsamecet nélkül, majd ma ebédkor élesben eldől, ha kóstoláskor úgy érzem kell bele, akkor megy, ha nem, anélkül esszük.
Megette, neki is tetszett végre :) Azt mondta, hogy ettól már többé-kevésbé jóllakott.
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!