Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tejszínt és növényi "tejszínt"...

Tejszínt és növényi "tejszínt" (hulala) összekeverve, felverve mire számítsak?

Figyelt kérdés

Ha próbáltál már ilyet, mi lett az eredménye?

Köszönöm!


2017. jan. 4. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Egyszerre a 2 féle tejszínt nem fogod tudni felverni. Külön verd fel és utána keverd össze ha nincs más lehetőséged.. Én nem raknám keverve semmire mert mindegyiknek más íze van. Ezt akkor fogod igazán érezni ha sütid amiben használod állt pár órát a hűtőben..
2017. jan. 4. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Valójában azért gondoltam erre, mert a hulalát ugye nagyon könnyű jól felverni,jó kemény habja lesz... míg ezek a mai tejszínhabok nem egyszerű esetek ;)Viszont a növényi tejszín íze valami borzalom, így talán a finom habtejszín valamennyire kompenzálná ezt.

2017. jan. 4. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok műhab párti de nyugodtan keverheted. A növényi hab gondoskodik majd a könnyű felverhetőségről a valódi tejszín pedig a jó ízről.
2017. márc. 1. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
felverheted egyben,cukrasz vagyok,mi vegyítjük az állati és növényi tejszínt
2017. márc. 1. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
de jó, köszönöm... erre a válaszra vártam! ;)
2017. márc. 2. 19:18

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!