Mennyibe kerül átlagossan balaton strandon egy lángos?

válasza:Tavaly Siófokon voltunk.
Nem vettem lángost, de láttam hogy nem egetrengető az ára,1-200 Fttal volt több mint a piacon.
Inkább étteremben ettünk, 2 felnőtt 2 gyerek 6000 Ft volt üdítővel...( gyrostál, cordon bleu, bolognai spagetti + üdítő)
200 Ft volt gombóca a fagyinak is.
Mindenki mondja h milyen draga a balaton stb.Hulyeseg
Nyilvan dragabb minden de nem olyan nagyon sokkal
200 max 300 fttal
Kapcsolódó kérdések:
Tegnap vettem egy kisebb büfénél lángost, ízre nem volt fura, viszont estére elkezdett menni a hasam. Lefeküdtem, de éjjel többször kimentem vécére. Ma reggel arra keltem, hogy borzasztóan fáj a hasam, és utána hánytam is. A nap folyamán minimum hatszor hánytam, ha...
Sziasztok! Felmerült bennem a gondolat, hogy érdemes lenne kipróbálnom magam standon való eladáshoz. Mindig is szerettem ezeknek a hangulatát, mikor karácsonykor a piacon így árulnak, én is szeretem, és sütni is szeretek. Az érdekelne, hogy ehhez kellenek papírok,...
Az első van egy lemez grillsütőm nem lecsukhatós. Mit vegyek bele mivel gyújtsak alá sütni már tudom. olcsó. Bográcsba fa tüzeléssel: Marha pörköltet 8 nagyzabás emberre 3 kiló húsból mivel tudom többé tenni? Krumpli, tészta, ...? Tárcsában olajban lángost lehet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!