Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szárított alga használata...

Szárított alga használata (pl. kombu alga)?

Figyelt kérdés
Vettem egy zacskó kombu algát. Valakinek esetleg van tapasztalata ezzel az élelmiszerrel? Hogyan tároljam, miután felbontottam a zacskót? Nem fog megpenészedni a levegő nedvességétől? Mikor felbontottuk, némelyik levélen ilyen fehéres réteg volt, olyan mint a penész, lehet, hogy felbontás előtt megpenészedett? Ill. ti milyen ételekbe szoktátok tenni?
2017. dec. 9. 09:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!