Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ér valamit az ételek vákuumozá...

Ér valamit az ételek vákuumozása a háztartásban?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, veszek pár vákuum dobozt és kézi pumpát. Kevés étel fogy, s pl. a szalámit kibontjuk hétfőn, s pénteken még van belőle. Zöldségek rendre tönkremennek a hűtőben néhány nap alatt.

A legfőbb gondom az, hogy a pénztárcámhoz képest drága és nagyon drága dobozokat látok csak.

Megtérülne-e a beruházás?


2018. júl. 3. 04:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit, de hát ki vagyok én.
2018. júl. 3. 06:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam, te ki vagy?! :-D
2018. júl. 3. 06:42
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

Nem éri meg, mert már a vákuumozás elött sem steril az élelmiszer, ezért nem áll el tovább.


Viszont ha adagonként lefagyasztod (akár sajt, akár szalámi), és pár órával korábban elöveszed, akkor semmi baja sem lesz.


A zöldségek esetében meg ne vegyél egyszerre sokat, és ne olcsót, mert annak nincs minösége! Emellett a hütöben a zöldségeket csak a lenti dobozban szabad(na) tárolni, úgy, hogy alá papírtörlöt teszel és ezt naponta cseréled, akor ugyanis nem áll meg a doboz alján a kicsapódott nedvesség.

2018. júl. 3. 07:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Tupperware éléstárak, egyszer rábeszéltek, azóta 4 darab van hűtőmben és anyumnak is vettem
2018. júl. 3. 07:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!