Wenda_96 kérdése:
Melyik boltokban lehet befőttesüveget venni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 14:06
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Akik bármilyen főzőedényt, jénait és hasonlókat árulnak, szoktak árulni befőttes üveget is.
De láttam már műanyag-cuccokat áruló boltokban is, vasalódeszkákat, létrákat, hasonló dolgokat áruló boltokban is.
2/8 anonim 

válasza:

válasza:mezőgazdasági boltban, ahol permetszerek, vetőmagok vannak, még mindig találtam, ellenben soha nincsen kínaiban, teszkóban, stb. :(
5/8 anonim válasza:
Nézd meg a One Euro Market boltjaiban! :)
6/8 anonim válasza:
Kertészboltban, Kertészáruházban. Ott rengeteg van és olcsón. Itt a boltjaik listája: [link] .
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. dec. 26. 22:18
8/8 Ennci1 válasza:
A DELPHIS GLASS KFT foglalkozik befőttes üvegek, palackok és különféle zárások nagy- és kiskereskedelmével. Elérhetőségük: www.delphis.hu. Telefonszámuk:309796109 e-mail: info@delphis.hu
Kapcsolódó kérdések:
Miért nem lehet már kapni epres tejet a boltokban?
A múltkor merült fel bennem ez a kérdés, pár évvel ezelőtt akárhol tudtam volna venni, akár 1 literes dobozban is, de manapság... Kakaó, madártej és karamellás tej szinte mindenütt van, de epres tej sehol. Nagy nehezen találtam egy kis dobozos Happy Drink epres tejet...
(Pesten) arizona zold teat hol tudok vasarolni?
Milyen elelmizer boltokban fordul elo pl. Tesco vagy Auchan?
Létezik fehér és szürke ételszínezék "egyszerű" boltokban?
Vagy hogyan lehet itthon csinálni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!