Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Káposztás tésztát zsírral...

Káposztás tésztát zsírral vagy inkább olajjal?

Figyelt kérdés

Ugyanez vonatkozna a kelkáposzta főzelékre is.

Szoktatok belerakni ezekből ?


2019. szept. 6. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettő jó. Válaszd azt amelyiket szeretnél.
2019. szept. 6. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
En zsirral csinalom jobb izt ad
2019. szept. 6. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 év olajjal főzés után áttértem a zsírra.

Fényévekkel jobbak a kaják.

Olajban csak halat, fánkot és lángost sütök.

2019. szept. 6. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csakis zsírral az igazi!
2019. szept. 6. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De ne pálmazsírral és egyéb "csodaszerrel", hanem rendes, lehetőleg hentesnél sütött sertés zsírral!
2019. szept. 6. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Zsírral amit csak tudsz, és ahol nem írják másképp (például olasz ételek). Sokkal jobb ízt ad, nem tapad, ragad, kevésbé csapkod... Egyetlen hátránya, hogy kisebb hőfokot visel el, szóval például fritőzben nem ajánlott használni.
2019. szept. 6. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

Közben találtam egy jó kis cikket.

Van benne egy táblázat, ami nagyon hasznos. Érdemes kinyomtatni.


[link]

2019. szept. 7. 01:39

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!