Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Ételek, italok » Konyhai praktikák

A kérdés

Sárgaborsót ugye nem szabad kuktában főzni, de lencsét szabad? Vagy inkább azt sem?

A sárhaborsó nagyon felhabzik.

Keress kérdéseket hasonló témákban: lencse, sárgaborsó, kukta, kuktafazék, gyorsfőzőedény, tilos, habzás, lehetőség, tiltás

  márc. 25. 10:17  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
3gyiket se főztem soha életemben kuktában.

A válasz 78%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/15Időpont márc. 25. 10:30 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

De nem ez ám a kérdés.

# 2/15Időpont márc. 25. 10:45 Privát üzenet
Akkor a valasz: egyiket se főzd kuktában.

A válasz 70%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/15Időpont márc. 25. 10:54 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Pacalt, marhahúst, vadhúst szoktam ELŐFŐZNI kuktában és azokat is inkább anélkül fejezem be.

Nekem a lencse és a sárgaborsó is rendes edényben is nagyon hamar megvan.



A válasz 70%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/15Időpont márc. 25. 10:59 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Nem parancsolgatásra vagyok kíváncsi, hanem olyasvalaki válaszára, aki érti a kérdést és tudja a választ arra.

# 5/15Időpont márc. 25. 11:00 Privát üzenet
Mióta feltetted a kérdést, megfőtt volna /kukta nélkül/! És igen, én sem szoktam kuktában főzni, mert hamar megfő /feltéve, hogy nem 5 éves termés/. Tudom, nem ez volt a kérdés, bocsi!

A válasz 51%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/15Időpont márc. 25. 11:01 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy a sárgaborsó annyira habzik, hogy azt tilos kuktában főzni, arra voltam kíváncsi, hogy ez így van-e a lencse esetében is. Arra tippeltem, hogy ugye a lencse nem habzik annyira, de egy ismerősöm azt mondta, hogy szerinte azt sem szabad kuktában.


Kérem, hogy olyan írjon, aki érti a kérdést...



# 7/15Időpont márc. 25. 11:02 Privát üzenet
Mindenkinerti a kérdést, te nem fogod fel a választ. NEM KELL KUKTA.

A válasz 56%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/15Időpont márc. 25. 11:04 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

6. Nem most főzöm és nem is tervezem a napokban, ez csak egy egyszerű kérdés, kíváncsi vagyok a válaszra.


Egyébként sem a gyorsaság miatt kérdezem!



# 9/15Időpont márc. 25. 11:04 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

8. Épp az a baj, hogy azt hiszed, hogy érted. Így aztán ebből indulsz ki.


Értsd már meg, hogy nem az idő miatt kérdeztem! Hanem amiatt, hogy a lencsét is TILOS-e kuktában főzni, ahogyan a sárgaborsót?!



# 10/15Időpont márc. 25. 11:05 Privát üzenet
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
A sárgaborsót hűtőben kellene beáztatni éjszakára?
A kuktában folyton leég a rizs. Miért ég le?
Mit szoktatok kuktában főzni?
Rég nem használt kuktában szerettem volna főzni, de a szelepen keresztül egyszer csak kilőtt a leves. Előtte nem sípolt, csak szörcsögött. Lassú tűzön, kétharmadig töltve főztem....
Leégett a kuktában a lekvár. De nem férek hozzá. Milyen eljárással lehet jól ki tisztítani?
Ha desztillált vízben áztatnám a sárgaborsót, hamarabb megpuhulna?

Kérdések az Ételek, italok rovatbólKérdések a Konyhai praktikák rovatból








Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!