Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Puding, pikánsabban?

Puding, pikánsabban?

Figyelt kérdés
Pundingot szeretnék készíteni, és azt szeretném kérdezni, hogy lehetne kicsit feldobni, hogy mondjuk krémesebb legyen, vagy vmi plusz bele.. pl keksz. ilyesmire gondolok.
2010. júl. 26. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én úgy dobnám fel, hogyha a puding kihült, felvert tejszínhabot kevernék hozzá, illetve tennék bele rumba áztatott mazsolát, vagy bármilyen idénygyümölcsöt. legfinomabb a málna:-D
2010. júl. 26. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:

hát málna már sajnos nincs nálunk:S de köszönöm a válaszod.

a tejszínt kipróbálom.. : )

2010. júl. 26. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az en receptem(sajat, illetve anyum talalta ki:)): 2 kulonbozo izu puding, keksz vagy babapiskota, kave vagy tej(legjobb tejeskave), tejszin. Megfozod a pudingot, egy nagyobb edenybe teszel egy sor kekszet vagy babapiskotat, amit atitatsz kaveban vagy tejben. Raontod a pudingot, majd megint egy sor piskota vagy keksz. Ezt megismetled mig elfogynak a hozzavalok:), majd a tetjere tejszin. Hagyod kihulni, be a hutobe 2 orara es nagyon finom desszert jon ki belole.
2010. júl. 26. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam úgy csinálni, hogy azokba a tálkákba amibe kiöntöm a pudingot, szórok szeletelt mandulát, rakok bele kb. 1 ek. fagyasztott málnát, vagy epret, rá a forró puding, tetejére megint gyümölcs, mandula. Ha nagyon tetézni akarom, akkor tejszínhab a tetejére. Legfinomabb a Hullala.
2010. júl. 26. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
kösziii :-)
2010. júl. 26. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A mi kedvencünk:a pudingba keksz és banánkarikák,esetleg még mazsola,a tetejére pedig tejszínhab:)Ez kicsit egyszerűbb változat de szerintem nagyon finom.
2010. júl. 26. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
*-*
2010. júl. 26. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2010. júl. 26. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
CSokipudingba,ha elkészült,még forrón beleolvasztok egy tábla csokit.Banánt és cukrozott meggyet(házi befőttféle)összekeverem,és belekeverem a csokipudingba,így hűtöm ki,tejszínhab a tetejére.Más:A tejbe,amit a pudingnak teszek fel,beletördelek egypár kekszet,úgy forralom fel,és így főzöm meg a pudingot.Ha kész,még meleg,de már nem teljesen forró,csokidarabokat tördelek,de csak nagyjából keverem össze.Más:Aszalt gyümölcsöket(jó a mazsola is)keverek a tejbe,mielőtt belefőzöm a pudingot.Más:1 adag pudinghoz fele cukorral és 10 deka kókuszreszelékkel teszem fel a tejet,ezt tejszín ízű pudinggal szoktam készíteni.Bármit kitalálhatsz,csak nézz körül,mi van a konyhaszekrényben.
2010. aug. 5. 00:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!