Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha őzláb gombát bepanirozva...

Ha őzláb gombát bepanirozva lefagyasztok, az jó lesz utána kisütve?

Figyelt kérdés

2020. okt. 11. 10:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Konyhafőnök🤣
2020. okt. 11. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 A kérdező kommentje:
6-8-10-es: a szautirozás mennyivel jobb, mint a blansirozás?
2020. okt. 11. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A blansírozásnál a gomba rengeteg nedvesség tartalmat veszít. A szautirozás pedig nagyon forró serpenyőben. Nem szabad, hogy a gomba levet eresszen.

A gombák egyébként is egy külön kaszt. Így ne hasonlítsd feldolgozásban sem egyéb zöldségfélékhez, amit valóban blansírozunk. Tehát a gomba se nem növény és nem állat. A növények fotoszintetizálnak, az állatok nem. Nos a gomba sem.

2020. okt. 11. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mi is bepanírozva szoktuk lefagyasztani a gombát, sőt, van, hogy más zöldségeket is, ha nem aznap akarjuk megsütni. Semmi baja nem lesz, a fagyasztóban akár egy évig is simán eláll.
2020. okt. 14. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!