Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Érdemes-e római tálban halat...

Érdemes-e római tálban halat készíteni?

Figyelt kérdés
Mennyire marad meg a hal szaga a tálban?

#hal #római tál #visszamaradó szag
2021. jan. 24. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit megmarad ,főleg ha nem mázas a tál.
2021. jan. 24. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Nem.

A római tál hosszan sülő dolgokhoz (sólet, vadak,marka, kacsa-liba) az ideális, a cserépből áradó hő miatt.

A hal 5 perc alatt kész, akár serpenyőben is.

2021. jan. 24. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én is csak az előttem szólókat tudnám ismételni, egyrészt megmaradna a szag, másrészt nem igazán erre való. Készíts benne inkább valami jó vörös húst finom zöldségek társaságában!
2021. jan. 24. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindhármótoknak.
2021. jan. 24. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon nem. A halat csomagold be alufóliába, tegyél bele pár gazt, kakukkfüvet, citromot és 180 fokon párold minden egyéb nélkül 20 percig.
2021. jan. 26. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!