Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan pirítsam a konzervgombát?

Hogyan pirítsam a konzervgombát?

Figyelt kérdés
Kérem, ne nézzetek le, de soha nem pirítottam még gombát. Milánóihoz szeretnék és sima egyszerű konzervgomba van itthon. Gondolom forró oljaba teszem a leve nélkül és kevergetem míg le nem pirul? Van még valami trükkje? Kb hány perc kell neki? Át kell mosni vagy csak leöntöm a levét?

2021. okt. 18. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog igazán megpirulni, legalábbis nem úgy viselkedik, mint a nyers. Öntsd bele egy szűrőbe, megmosni nem kell, de én megtenném, alaposan csepegtesd le. Pár perc nagy lángon.
2021. okt. 18. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
én konzerv gombát még sosem tudtam pirítani mert hiába törlöd meg jön ki belőle a víz és ahogy forrósodik az olaj elkezdenek kiugrálni a serpenyőből össze-vissza :D
2021. okt. 18. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Le kell csöpögtetni, vizet leitatni és nagyon forró serpenyőben, kevés zsíron, nagyon kicsi adagokban meg fog pirulni
2021. okt. 18. 23:09
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!