Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért tesznek élesztőt a...

Miért tesznek élesztőt a bejgli tésztájába, ha nem kelesztik?

Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Mert kicsit kelesztve lesz a második kenés után, ettöl repedezik meg és lesz márványos a tojásbevonat a tetején.
2021. dec. 15. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez a technológiai módszer a pozsonyi tésztához.


Vajas-élesztős tészta - erre rákereshetsz.

2021. dec. 15. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mert kelesztik, azért :D


Nem 3x akkorára, mint egy lángost, de a második kenés után nem véletlenül kell még picit pihentetni sütés előtt.

2021. dec. 16. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!