Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől marad jó ropogós a...

Mitől marad jó ropogós a télire eltett savanyúság?

Figyelt kérdés
Arra lennék kivácsi mi a titok, ne legyen plöttyedt!
2010. szept. 13. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Borkén.
2010. szept. 13. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

Tuti?

Más javaslat?

:-((( használok borként.

2010. szept. 13. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy kolléganőmnek van egy kitűnő receptje erre, lezárható műanyag vödörben szokta készíteni a savanyúságot, ami sokáig eláll és finom ropogós marad. De sajnos csak holnap tudom megkérdezni tőle a "titkot".
2010. szept. 13. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Na, majd én is írok neked egy receptet, de fejből nem tudom.
2010. szept. 13. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

szia! a borkén valóban jó, de nagyon óvatosan kell vele bánni. a paprika , káposzta szép fehér marad tőle, az uborka is ropogós marad, de , ha egy kicsit is eltúlozza az ember, szinte köhögési rohamot lehet tőle kapni, annyira fojtós lesz.

én régen úgy szoktam, hogy a lével felöntött üvegekbe

/normál, 7,20-as/ a szívószál végére ragadt borként

mártottam bele. ennyi elég is egy üveghez.

üdv.

2010. szept. 14. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
A borkén megőrzi a zöldségek eredeti színét, a TIMSÓ pedig a frissességét, keménységét!
2011. aug. 16. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!