Hogyan főzzem a babot, mit tegyek az áztató vagy a főzővízbe, hogy a végén ízletes főtt babot kapjak?
Figyelt kérdés
Most nem bablevest vagy főzeléket szeretnék készíteni, hanem csak főtt babot. Esetleg megtöröm törtpaszulynak. Hogyan lehet ízletes, milyen fűszer kell az áztató vagy a főzővízbe?2022. júl. 1. 04:27
11/14 A kérdező kommentje:
nem levest, nem főzeléket, csak natúr főtt babot
vagy esetleg megtörni
2022. júl. 1. 18:18
12/14 anonim válasza:
De ha natúr főtt babot akarsz, akkor hogy jön ahhoz a fűszerezés???
A natúr az max. sóval ízesített főtt bab.
De tessék, itt egy rozmaringos:
Vagy ha szereted, a borsikafű is illik hozzá.
Csak magában akarod enni, vagy vmihez köretként?
13/14 A kérdező kommentje:
csak magában akarom enni a főtt babot, ezért utaltam rá úgy, hogy natúr, de azért szeretném, ha jó ízű lenne, és emiatt valamivel fűszerezném, ha van rá mód és lehetőség
nem ettem még így babot, csak csülkös bablevesként, és kolbászos babfőzelékként, amikben az ízesítés adott volt
2022. júl. 1. 19:02
14/14 anonim válasza:
Piríts le egy maréknyi bacon kockát, és ezt öntsd a natúr főtt babodra izesítés-képpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!