Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a legjobb módja a borecet...

Mi a legjobb módja a borecet készítésének?

Figyelt kérdés

12-12,5%-os száraz vörös háziborból szeretnék ecetet készteni.

Hogyan lehet megbizonyosodni, hogy már nincs benne alkohol?

Hogyan lehet megállapítani a savtartalmát?



2022. júl. 2. 10:29
 1/1 anonim válasza:
Ph mérővel wikizdki a tobbit
2022. júl. 30. 03:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!