Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Az ázsiai kajákban raknak...

Az ázsiai kajákban raknak keményítőt a ragacsoság miatt? De szoktak a húsra szódabikarbónát is? Ami puhítsa a húst?!

Figyelt kérdés
De a kettő nem üti egymást? Mármint ha keveredik a keményítő nem keményíti a húst?

2022. okt. 27. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Először is tanulj meg rendesen magyarul, a helyesírásod katasztrófális!

Másodszor az ázsiai kajákba nem tesznek szódabikarbónát, ez magyar hülyeség, és mellesleg semmit sem ér.

A keményítő meg nem keményít, hanem a szószt sűríti, vagy a húson képez bundát, ahogy a magyar kajákban a liszt teszi.

A keményítő és a szódabikarbóna meg nem ütik egymás, mert nincs mivel verekedniük.

2022. okt. 27. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
93%

A magyar rántotthúsban a liszt keményíti a húst?

A főzelékbe tett rántástól kemény lesz a főzelék?


A kínai kaja nem egy csipketerítő, ami merev lesz a keményítőtől. :)

2022. okt. 27. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ekkora debilt
2022. okt. 27. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!