Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől barnult be a sárgabarack...

Mitől barnult be a sárgabaracklekvár?

Figyelt kérdés

Tavaly készítettem életemben először. Csak cukor és citromsav van benne, illetve vagy 8 órát főztem.


Ízre és állagra nagyon jó, de idővel az összes sötét színű lett. Másoké pedig szép sárga maradt ahogy nézegetem csoportokban.


2023. júl. 22. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
97%

Természetes folyamat.

Ha nem barmul be, az azt jelenti, hogy felturbózták borkénnel.

Én inkább választanám a bebarnultat.

2023. júl. 22. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Kevésbé barnul be ha főzés végén adod hozzá a cukrot mert ez karamellizálódik és ettől barnább.
2023. júl. 22. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de nekunk a teteje mijdig bebarnul idovel es ponr ugyanolyan finom
2023. júl. 22. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
Karamellizálódott a cukor
2023. júl. 23. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!