Mitől barnult be a sárgabaracklekvár?
Figyelt kérdés
Tavaly készítettem életemben először. Csak cukor és citromsav van benne, illetve vagy 8 órát főztem.
Ízre és állagra nagyon jó, de idővel az összes sötét színű lett. Másoké pedig szép sárga maradt ahogy nézegetem csoportokban.
2023. júl. 22. 10:20
1/4 anonim válasza:
Természetes folyamat.
Ha nem barmul be, az azt jelenti, hogy felturbózták borkénnel.
Én inkább választanám a bebarnultat.
2/4 anonim válasza:
Kevésbé barnul be ha főzés végén adod hozzá a cukrot mert ez karamellizálódik és ettől barnább.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom de nekunk a teteje mijdig bebarnul idovel es ponr ugyanolyan finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!