Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kacsazsírt hogyan lehet...

A kacsazsírt hogyan lehet minél tovább frissen tartani (ne avasodjon meg)?

Figyelt kérdés
Eleve egy kicsi sós, a sós meg alapból hamarabb avasodik.
2023. aug. 7. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fagyasztó, ott lesz a legtovább friss.
2023. aug. 7. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
A sós mért avasodna, a só pont hogy tartósít. Én fridzsiderben tartom.
2023. aug. 7. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hűtőben pár hónapig semmi baja,még tovább fagyasztó.
2023. aug. 7. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
2/3 Az anyukámtól azt tanultam, hogy a sós zsír hamarabb avasodik.
2023. aug. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!