Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Aszalt paradicsomot hogy...

Aszalt paradicsomot hogy teszitek el? Muszáj olívaolajban?

Figyelt kérdés

Neten többnyire (sőt, csak így) látom, hogy tegyük olívaolajba fokhagymaval.


Lehet másképp is??


2023. aug. 20. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha rendesen ki van száradva akkor üvegbe zárva is elteheted.
2023. aug. 20. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Olajban nem szárad csontkeményre vagy fagyaszd le.
2023. aug. 20. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Akkor felét olajba teszem, felét üvegbe.
2023. aug. 20. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Sima olaj is megteszi, nem kell olíva.
2023. aug. 21. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi. 🥰


Végül csak sima csatos üvegbe raktam, rémesen kevés lett így összeaszalodva.


De meg egy adagnak nem futok neki, 22 órán keresztül ment a teli aszalogep és lett egy, azaz egy üveg szárított paradicsomom.. 😂

2023. aug. 21. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha rendesen beaszalod, akkor 1 kg aszalt paradicsomhoz kell 8-9-10 kiló paradicsom. Attól függ mennyire leves nyersen. Szóval körülbelül a tizede.
2023. aug. 31. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!