Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Halat milyen konyhai eszközzel...

Halat milyen konyhai eszközzel lehet egyszerűbben paszírozni?

Figyelt kérdés

Sűrű szitán halottam meg csináltam már, de elég macerás.

Van esetleg egyszerűbb módszer?



#halászlé #paszírozás
dec. 4. 14:47
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Szűrőre gondoltam nem szitára!
dec. 4. 14:48
 2/15 anonim ***** válasza:
14%
Turmix esetleg?
dec. 4. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom össze darálja e annyira a szálkát hogy ne lehessen érezni!
dec. 4. 15:00
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Mi paradicsompasszírozón csináljuk.
dec. 4. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 A kérdező kommentje:
4 # Az felfogja a szálkákat?
dec. 4. 15:05
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

Kézi tekerőset kapni azon nem megy át a szálka.Turmix felejtős.

Némely nagykonyhán egyszerűen ledarálják .

dec. 4. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ilyen a legjobb

dec. 4. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem is drága lehet beszerzek egyet karácsonyig!
dec. 4. 15:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Amit 7-es írt, az nagyon jó, Apukám is ilyenben szokta passzírozni a halászlét (míg velünk volt szegényem). Igen, fennmarad a szálka.
dec. 4. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 A kérdező kommentje:

De gondolom ez is macera mert a halról a csontokat le kell szedegetni, mármint a fő csontokat gerinc stb, mert akkor elakad, dugul a tekerő.

De ez még mindig jobb mint sima kézi szűrőn erőlködve nyomkodni át!

dec. 4. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!