Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Az milyen lenne, ha sütőben...

Az milyen lenne, ha sütőben sütnék csirkecombokat, aztán egy fél nap múlva bepaníroznám és olajban kisütném, hogy rántott csirke legyen?

Figyelt kérdés
Már nagyon ennék rántott csirkecombokat, de most már késő van a csirkecomb panírozáshoz, viszont a biztonság kedvéért már kellene valamit csinálni a combokkal.... Arra még futna az energiám hogy berakja a sütőbe... Aztán holnap aníroznám és olajban kisütném (persze csak rövid ideig amíg a panír megsül)
dec. 10. 02:15
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Hát most inkább rendelj valahonnan.
dec. 10. 05:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Ha sikerülne, akkor Paul Bocuse átadná neked világhírű séfiskoláját. A bunda nemigen tapad meg rajta.
dec. 10. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Ha mar ennyire egeto, h elkeszitsd, akkor ilyen esetben elo lehet fozni picit es ugy panirozni.

De sztem, ha sutoben megsutned es ugy paniroznad, akkor mar tulon tul szaraz lenne eveshez.

dec. 10. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Lehet nyugodtan lehet kicsit száraz lesz.

Régebben lagziba is a tyúk húsos részeit éjfélre kirántották.

dec. 10. 08:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Száraz lenne. A főtt húst szokták rántani, de sütve már száraz lenne.
dec. 10. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
#5 vagyok. Ötlet. Ha máskor is így leszel, akkor ne sütőben akard megsütni a húst, hanem fent a tűzhelyen edényben. Alá kis zsiradék, ezen kicsit megforgatni, majd pici vizet alá öntve fedő alatt süsd meg. Így nem szárad ki, de mégsincs vele sok munka.
dec. 10. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!! (Elteszem majd egy másik időpontra.... Úgy értem: a válaszokat)

Most mégiscsak elnapoltam a tranzakciót... Mivel úgyis hajnalodott... Gondoltam, alszom pár órát aztán majd reggel kirántom rendesen (annyit kibír még a hús... A papír szerint 11 éig még jó.... Csak nem akartam kicentizni, mert volt már hogy ecetes vízben kellett mosogatnom... Meg olyan is volt hogy megsütöttem aztán mégis csak ki kellett dobni.... Hat darab nagy egész csirkecombot... Nagyon sajnáltam

dec. 10. 09:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Tanács a jövőre: frissen vásárolt nyers húst simán hűtőben 1-2 napig tárolj felhasználás előtt. Nagyon max 3, de az már határeset, és húsfüggő is (mennyit állt a boltban).

Ha nem akarod néhány napon belül elkészíteni, dugd be a fagyasztóba, amint hazavitted. Akkor a ráírt szavidővel már nem kell foglalkozz. Felhasználás előtt két nappal átkerülhet a hűtő aljába, a hűtőben ennyi idő alatt szépen konyhakészre olvad.


Ha ilyen eset van, hogy fú meg kéne csinálni, de késő van, akkor a pácolással adhatsz neki még némi haladékot. Rántott husi esetén pl. megtisztítás után fokhagymás tejbe áztatod, és úgy kerül vissza a hűtőbe, légmentesen lezárt(!) dobozban. Másnap ebből kivéve, nedvességet felitatva róla panírozod. Sütésre szánt húsokat meg olajos, mustáros, akármilyen pácban tárolhatsz, a kulcs mindig a légmentesen zárható edény.

dec. 10. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Nigellának van receptje, tejben előfőzia combokat.
dec. 10. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!

Egyébként ma rántottam ki 'rendesen' - finom volt, nem volt vele semmi probléma....csak én izgultam túl.....(mert, volt, amikor nem jól sült el/meg...)

dec. 10. 18:02

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!