Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tudom a lehető legjobban...

Hogy tudom a lehető legjobban tárolni a füstölt kolbászt és szalonnát a hűtőben?

Figyelt kérdés
Rövid időn belül mindkettő felületén megjelenik a fehér penész. Papírba van csomagolva és mégis
márc. 3. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell hűtőbe rakni. Fellógatod.
márc. 3. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Szalonnán is???? Milyen szalonna az?

Ha nincs más lehetöséged akkor a hütöben tartod. Két dolgot vegyél figyelembe: Ha légmentesen csomagolod akkor jön a fehér meg az egyéb szinü penész, Max 2 réteg papir (Müanyag bevonat mentes!!!) legyen rajta. De igy meg a gyors kiszáradással kell számolnod! Ezért van igaza az 1-nek, de ahhoz meg hüvös, szellös helyiség kell (Padlás, kamra.). (Meg olyan kolbász amit rendesen füstöltek! Az üzletben kaphatok nem ilyenek.)

márc. 3. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az só, nem penész.
márc. 3. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Panel lakáshoz sajnos nem jár a padlás. Nagyim ott tárolja minden gond nélkül. Nem vásárolok üzleti kolbit, csak hentestől vagy kistermelőktől.
márc. 3. 19:21
 5/7 anonim válasza:
75%
Barhol, de inkabb spajz. Csak ne fagyaszd, hacsak nem muszaly
márc. 3. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Pont ezért mert hűtőben van.Kamrába tárold esetleg ha a kolbász elég száraz le is fagyaszthatod és mindíg csak kicsit vegyél kim
márc. 4. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

5: a muszáj pontos j!

6: Pont azért, mert hűtőben van. Kamrában tárold, esetleg, ha a kolbász elég száraz, le is fagyaszthatod, és mindig csak egy kicsit vegyél ki!

márc. 8. 01:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!