Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kinél hogy készül a tormás...

Kinél hogy készül a tormás sonkatekercs (tejszín és vaj nélkül) és a kaszinótojás?

Figyelt kérdés
Saját receptek érdekelnek, köszi.
márc. 30. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Mindkettő alapja a besamel mártás, felébe tormát rakok ha kihűlt, másikba a tojás sárgáját, habosra keverem mindkettőt és megtöltöm a tekercseket és a tojást is
márc. 30. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A nagy Levin ***** válasza:
100%

Sonkatekercs: túró, só, bors, torma, habzsákkal, vagy kanállal beletöltve a sonkába, feltekerve, a két vége habzsákkal megdíszítve.


Kaszinótojás: a főtt tojás sárgája, só, bors, mustár, főtt, passzírozott burgonya a töltelék.(Esetleg kicsi porcukor).

A verzió: habzsákkal beletöltve a félbe vágott tojásba, töltelékkel felfelé tálalva.

B verzió: habzsákkal, vagy kanállal beletöltve a félbe vágott tojásba, töltelékkel lefelé egy rácsra téve bevonni fehér zománcmártással (majonéz+ aszpik), majd töltelékkel lefelé tálalva.

márc. 30. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!