Érdemes-e visszafagyasztani?

válasza:Semmiképp se fagyaszd vissza. Nem a napokon múlik hanem magán a folyamaton. Rövidítve: a második kiolvasztás alatt olyan gyirsan kezd el romlaji és rohadni hogy az már emberi fogyasztásra a túl sok baktérium miatt nem alkalmas.
3 nap alatt a most kiolvasztott hús sajnis szintén nem lesz jó

válasza:

válasza:

válasza:#3 Nincs ideje pörköltet csinálni, mert ha lenne, akkor nem született volna meg ez a kérdés.
A gyors natúr sütés viszont lehet opció.
Kapcsolódó kérdések:
Le szeretném engedni a mély fagyasztó részt, viszont gyümölcsök vannak benne. Átraknám egy hűtőtáskába, melybe 1-2 órát lenne, de könnyen lehet h felolvadhat egy kicsit. Erre a helyzetre esetleg egy jobb konyhai praktika?
Sajnos voltam olyan balga, hogy nem két adagban fagyasztottam le a pogácsa tésztámat. Tudom hogy ami a fagyóban van az is nagy adag. Annak a felét szeretném megsütni de nem tudom, hogy a másik felét kiolvadás után visszafagyaszthatom-e. Ez lenne a kérdésem? Szabad e...
Kivettem a fagyasztóból egy nagy csomag csirkemellfilét. Ki kellett olvasztani, mert össze volt fagyva az egész egy darabba. Utána kirántottam a felét. A másik felét csak 2 nap múlva csinálnám meg currys csirkének, mert holnap vendégségbe megyünk, de félek ha a hűtőben...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!