Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Báránycomb jó füstölve?

Báránycomb jó füstölve?

Figyelt kérdés
Fiatal birkáink vannak , ha levágnánk őket lehetne a combjukat füstölni? Finom?
2009. febr. 5. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nagyon finom!

Bár a magyar gasztronómiai kultúra a füstölt bárányhúst kevésbé ismeri. Kissé aromásabb a húsa mint a sertésé, ezért csak akáccal füstöld.

2009. febr. 5. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2009. febr. 6. 08:35
 3/4 anonim válasza:

Sikerült a füstölés?


Én most gondolkodom rajta. Előtte érdemes megfőzni sós lében? Vagy füstölés előtt mi a teendő vele?


udv

2012. dec. 11. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak pácolni kell füstölés előtt (száraz, vagy vizes pácban).

Megfőzni nem szabad, mert megromlik hamar. Füstölni sem szabad aromás fákkal, a bárányt csak akáccal szokták.

Ha valakit érdekelnek a részletek, írjon - szívesen segítek.

2012. dec. 11. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!