Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell a gépben készült...

Miért kell a gépben készült kenyérhez olajat vagy margarint tenni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell, én soha nem teszek,és gyönyörű finom kenyér sül !

ha olyan a recept, lehet vbele tenni, de inkább szűz olivát, vagy vajat!

2009. ápr. 6. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Én sem teszek.
2009. ápr. 6. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem kell, viszont én azt tapasztaltam, hogy ha teszek bele olajat is, a belseje puhább, foszlósabb lesz, és másnap is megmarad ilyennek. Olaj nélkül szárazabb lesz, és azt már annyira nem szeretjük.
2009. ápr. 6. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én két kanál tejfölt teszek bele, és napokig friss foszlós marad egyéb zsiradék nélkül is
2009. ápr. 6. 23:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Általában a receptek tényleg írják, hogy kell bele tenni. Én teszek, hol vajat hol olajat. Attól függ milyen kedvem van.
2009. ápr. 7. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!


Kellemes ünnepet mindenkinek!

2009. ápr. 7. 09:17

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!