Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pizzát csinálnánk. A hagymát...

Pizzát csinálnánk. A hagymát és a gombát dinsztelve vagy nyersen rakjam rá?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 07:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő jó, szoktam úgy, hogy megdinsztele, de csináltam sokszor, ha nem volt időm úgy, hogy kis olajat és ketchupot elkevertem, tettem bele aprított hagymát, oreganót és bazsalikomot, ezzel megkentem a pizzát és rátettem a szeletelt gombát nyersen, így is nagyon finom.
2012. jan. 15. 07:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Most jut eszembe, hogy első esetben is csak a hagymát szoktam dinsztelni és főzök egy fűszeres paradicsommártást, de a gombát ilyenkor is nyersen teszem a feltétre, nekünk így jobban ízlik.
2012. jan. 15. 07:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
De ha mondjuk ebben a módszerben nem vagy biztos, vehetsz üveges gombát is. Viszont szerintem is megsül, ha nem túl nagy hőfokon sütöd, és elég ideig van bent.
2012. jan. 15. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja, a hagymát kihagytam. Én azt mindig nyersen teszem rá, és mindig megsül eléggé.. Habár ez attól is függ, hogy szeretitek :)
2012. jan. 15. 08:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi nyersen szoktuk.
2012. jan. 15. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Minkettőt nyersen szoktuk rátenni.
2012. jan. 15. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim válasza:
szerintem nyersen, amúgy is ráfog sülni meg a pizzériában sem hiszem hogy dinsztelve rakják rá ha csak nem lérik...
2012. jan. 15. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:

Mindkettőt nyersen!


A párom pizzaszakács, a pizzériában soha nem bíbelődnének azzal hogy dinszteljék a feltétet, pláne amikor napi 200-300-at csinálnak. :-)

A sütőben meg fog sülni eléggé.


Sok sikert!

2012. jan. 15. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
gombát dinsztelve v konzervet teszek rá. Mikor rendelunk és a gomba nyersen van rátéve sutés elott annak úgy semmi íze. Csak égy száraz ízetlen gombadarab. Nem is rendelunk már gombás pizzát
2012. jan. 15. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim válasza:
Én a hagymát dinsztelem előtte, mert az én tésztareceptem szerint kb. 7 percig kell feltéttel sütni a pizzát, és csak kb. 180 fokon, az pedig (legalábbis az én ízlésem szerint) nem elég a hagymának. Gombából konzervet szoktam venni, azzal nem csinálok előtte semmit.
2012. jan. 16. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!