Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan szűrjem le a cérnametél...

Hogyan szűrjem le a cérnametéltet?

Figyelt kérdés

Ha rendes szűrőt használok akkor "kifolyik" a lyukakon, ha meg letakarom a fedővel és kicsi rést hagyok akkor marad rajta víz, és szintén kiszaladhat a résen...

Ti hogy szoktátok?


2012. jan. 26. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Fedő, kicsi rés, és a kicsi rés alá a tésztaszűrő.
2012. jan. 26. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, bár végül is úgy csináltam hogy egy kisebb fedőt ha beleteszek akkor pont akkora viszont a tetejénél nagy. és akkor nagy9n kicsit rész lett melette így nerm jött ki a tészta :D
2012. jan. 26. 19:25
 3/5 anonim válasza:
100%

Ilyennel!

[link]

2012. jan. 26. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
78%

A cérnametéltet én csak húsleveshez szoktam főzni.

Pontosabban: a levesből szedet át egy kisebb edénybe, és abba főzöm meg a cérnametéltet, így nem kell leszűrni, az íze is jobb.

2012. jan. 26. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél olyan tésztaszűrőt, ami olyan sűrű lyukacsos, mint a teaszűrő. Azon nem bújkálnak ki a tésztaszálak.
2012. jan. 26. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!