Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A csokoládéval készített...

Borcsi02 kérdése:

A csokoládéval készített áfonyalekvár (aminek összetevői:áfonya, nádcukor, narancs+citromhéj, étcsokoládé, rum, összefőzve, száraz dunsztban) szerintetek meddig tartható el?

Figyelt kérdés

Szívesen kipróbálnám,de annyiféle összetevő van benne,hogy nem tudom,lekvárszámba vehetem-e,és több hónapig állhat-e a polcon,vagy csak rövidebb ideig,esetleg hűtőben.Az alkoholos,esetleg csokis,marcipános lekvároknál hogy működik ez?Bármilyen tapasztalat érdekel!

Háziasszonyok,segítsetek!:)


2012. márc. 14. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom a kérdésedre a választ,de ha nekem főzöl vagy veszel ilyent,akkor egyet garantálok: nem kell a szavatossági idővel foglalkoznod,mert mire észbekapsz,azon kapsz,hogy üres az üveg.
2012. márc. 14. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

1. vagyok

[link]


ez Nigella Lawson csokis-narancsosa... gondolom hasonló

2012. márc. 14. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

:)

Nem Nigellánál találtam,hanem egy hazai gasztrobloggernél,de nagyon megtetszett!:)Ha tudsz segíteni a kérdéssel,eskü,küldök Neked egy üveggel!:)Tényleg szívesen!!!

2012. márc. 14. 22:41
 4/5 tetro ***** válasza:
ez egy ugyanolyan lekvár lesz mint bármelyik. ha nem kerül bele más anyag, pl késről morzsa, akkor akár évekig is el van.
2012. márc. 15. 00:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)ezt jó tudni!
2012. márc. 17. 20:27

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!