Mitől zöldült be a fokhagymasaláta?
Figyelt kérdés
Csináltam egy hete fokhagymasalátát. (apróra vágott fokhagyma, ecet, víz, cukor) Nem fogyott el mert kicsit sok lett belőle. A hűtőbe tettem és a mai napig meg is feledkeztem róla. Mára olyan mérgeszöld leve lett. Az íze kegyetlenül erős és ehető, de mitől zöldült be?2012. márc. 29. 14:03
1/4 anonim válasza:
A fokhagyma meg az ecet hosszabb idejü állás utan ilyen szint okoz.
2/4 anonim válasza:
A fokhagyma bezöldül. Nem csak ecetben, sok mindenben. Simán ledarálva a levegőn is bezöldül. Vagy rakott kajánál, ha a tetején a tejfölben van. Ha túl kevés olajban van tartva, (darálja) még úgy is bezöldül.
3/4 anonim válasza:
Jól hangzik ez a saláta! Milyen ételhez passzol?
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem jó a marhafarok pörkölt és a sült borda mellé is :):)
2012. márc. 29. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!