Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől zöldült be a fokhagymasa...

Mitől zöldült be a fokhagymasaláta?

Figyelt kérdés
Csináltam egy hete fokhagymasalátát. (apróra vágott fokhagyma, ecet, víz, cukor) Nem fogyott el mert kicsit sok lett belőle. A hűtőbe tettem és a mai napig meg is feledkeztem róla. Mára olyan mérgeszöld leve lett. Az íze kegyetlenül erős és ehető, de mitől zöldült be?
2012. márc. 29. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
A fokhagyma meg az ecet hosszabb idejü állás utan ilyen szint okoz.
2012. márc. 29. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A fokhagyma bezöldül. Nem csak ecetben, sok mindenben. Simán ledarálva a levegőn is bezöldül. Vagy rakott kajánál, ha a tetején a tejfölben van. Ha túl kevés olajban van tartva, (darálja) még úgy is bezöldül.
2012. márc. 29. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól hangzik ez a saláta! Milyen ételhez passzol?
2012. márc. 29. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem jó a marhafarok pörkölt és a sült borda mellé is :):)
2012. márc. 29. 15:18

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!