Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell felhigitani egy...

Hogy kell felhigitani egy levest tul suru lett? Tegnap este foztem borsolevest ma van meg belole csak a hutobe nagyon megsurusodott

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Vízzel hígítsd fel, felfőzés után ízesítsd.
2009. júl. 1. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
88%

attól függ, milyen leves

ha borsó, krumpli, karalábé, ilyesmi, akkor tejjel

bablevest tejföllel, vízzel

2009. júl. 1. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
81%

ja, most látom, borsó :)

ha piros leves, akkor tejjel

2009. júl. 1. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!