Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kedvenc recepted mustáros hús...

Kedvenc recepted mustáros hús témakörben?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagymás rostélyos...
2012. júl. 3. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A hust - lehet csirkemell, szűz, karaj, jól bemustározom, és felcsikozom. Majd szalonna zsiron nagy lángon megsütöm, kis fehér bort teszek rá, majd azzal is sütöm kicsit a zsirjára. Borsozom, kicsit sózom, vigyázat a szalozza zsir sós. Ha kifehéredett, ropogós sült krumplival keverem, hasonlóan a brassóihoz. Salátával tálalom. Ha sertéshus, akkor jól kiklopfolom és ugy csikozom fel.
2012. júl. 3. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a Hagymás rostélyos! :) :D
2012. júl. 3. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Rántani való husit klopfolod, besózod.

2. Csirkemájat tésztaszűrőbe rakod, lobogó vízbe csak annyi időre mártsd bele, hogy a véres lé kiforrjon belőle

3. A husi egyik oldalát mustárral jó vastagon kend meg, rakj az egyikj végébe egy csirkemájat, és a másik végét hajtsd rá


4. Vagy: összetűzöd, és panírozod, rántod (anyóstól tanult)

5. Vagy: panír nélkül 2 réteg alufólia-csíkba belecsomagolod, bő forró zsírban kisütöd. Összesen 25 percig sütöd, közben egyszer átfordítod a másik oldalára.


Ha tovább sütöd a fóliában levő husi túlságosan megsül és kiszárad! Nem kell félni, valóban átsül. (TV-recept)

2012. júl. 3. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
A csikremell szeleteket megsütöm, utána bekenem mustárral, teszek rá főtt brokkolit/karfiolt esetleg kukoricát, reszelek rá sajtot, és berakom a sütőbe egy kis időre hogy a sajt megpiruljon rajta.
2012. júl. 12. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!