Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Salátának hogyan raksz el...

Salátának hogyan raksz el uborkát?

Figyelt kérdés

[link]


Ezt a receptet akartam kipróbálni, de a piacon mindenki kiakadt, hogy az túl sós lesz, hiába magyaráztam, hogy ki kell áztatni felhasználás előtt. Valaki próbálta már ezt? Az egyik nő szerint a só az összes vizet kivonja az uborkából és akkor semmi sem marad belőle. Itt van 7 kg uborka és imádom a fokhagymás tejfölös salátát. Fagyasszam le inkább?



#tél #uborka saláta
2012. aug. 2. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen fagyaszd inkább. ez volt már kérdésben, illetve ez a recept is szóba került. semmi nem marad használható abból a kiáztatott uborkából sem beltartalmilag sem állagra.
2012. aug. 2. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm!
2012. aug. 2. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]


Kipróbálom majd, jónak néz ki.

2012. aug. 2. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Tényleg jónak tűnik.
2012. aug. 2. 21:35

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!