Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kihűlt és megkeményedett...

A kihűlt és megkeményedett sült csirkecombot és halat hogy lehet újra puhává tenni, hogy a külső ropogóssága is megmaradjon?

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Mikróban megmelegíteni, utána grill alá tenni.Talán így.Ha csak grilleznéd nem biztos hogy teljesen átmelegedne...
2012. szept. 20. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 doboszoli ***** válasza:
Nem lehet.
2012. szept. 20. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne hagyd kihűlni, edd meg frissen!
2012. szept. 20. 23:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát ez az... menza-étteremben kaptam hidegen és keményen a halat, beraktam a mikróba, mire még keményebb lett, majd kicseréltem kihűlt csirkére, de azt már nem mertem mikrózni. köszi a válaszokat.
2012. szept. 21. 10:45

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!