Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Avokádókrémbe tehetek majonézt...

Avokádókrémbe tehetek majonézt? Ti már próbáltátok majonézzel?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem tiltja, de az avokádó már önmagában is igen zsíros, majonézzel nem hiszem, hogy finom lenne.
2012. dec. 30. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:

Félbevágott és csonthéjas magjától megtisztított avakádóba lehet tenni ízesített majonézzel (tartár mártás?) elkevert garnéla rákot (Srimps). Istenien finom és különleges előételként.

Töltött avakádó receptje:(száraz fehérbor vagy világos sör illik hozzá)

4 személyre: 2 érett avakádó; Töltelék, Kínáljuk: pirítós kenyérrel agy vajban pirított kenyérkockákkal

Recept: 1. Az avakádókat hosszában kettévágjuk, és kimagozzuk.

2. A mag helyén keletkezett üregbe ízes tölteléket halmozunk. Ime néhány javaslat:

- Megtisztított garnélarákok majonézzel vagy vinaigrette-el, kaporágakkal díszítve.

-Fekete vagy vörös tengerihalikra, finomra vágott vöröshagymával agy snidlinggel és egy citromgerezddel díszítve.

- Lecsöpögtetett konzervkagyló vinaigrette-mártásban vagy majonézben, összezúzott fokhagymával és finomra vágott petrezselyemmel díszítve.

-Finomra vágott rákhús vékony csíkokra vágott zellerrel, kockára vágott piros húsú paprikával, majonézzel, citromlével és cayenne borssal.

-Körülbelül 20 fej nyers, felszeletelt gomba, amelyet megpácoltunk 4 evőkanál citromléből, 1 finomra vágott mogyoróhagymából, 1 evőkanál finomra vágott petrezselyemből és fél kiskanál francia mustárból készült ében. Sóval, borssal ízesítjük.

-Csíkokra vágott gravad lazac (gravad lazac-mártásban). Kaporágakkal díszítjük.

-Garnélarák, majnéz, kapor és ikra.

2012. dec. 31. 07:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!