Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hús után betehetem a sütőbe a...

Hús után betehetem a sütőbe a habcsókot, átveszi az ízét?

Figyelt kérdés
Elég erős illata van a fokhagymás pácban sütött húsnak, utána a tartárból kimaradt tojásból habcsókot szerettem volna csinálni, de lehet így félre kéne tennem a fehérjét és holnap megsütni?
2013. jan. 30. 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Csináld meg a tartárt, tedd a hűtőbe, majd a habcsókot készítsd el, először azt süsd ki. Annak utána már nyugodtan bedughatod a sütőbe a fincsi fokhagymás husidat.

Ez esetben mégsem kell kétszer felfűtened a sütődet.

Mikorra mehetek ebédelni? :)))

2013. jan. 30. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Mivel reggel korán tettem be a húst - anya azt mondta, hogy kis lángon sokáig süssem és locsolgassam a saját szaftjával -, ami így is egyig sült, már nem tudtam előbb betenni a habcsókot, szóval holnapra lesz édesség. :)
2013. jan. 30. 13:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnálom, akkor erről az ebédről már lemaradtam. :))))
2013. jan. 30. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!