Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A padlizsánt meg kell hámozni...

A padlizsánt meg kell hámozni mielőtt felhasználom?

Figyelt kérdés
Zöldségeket szeretnék grillezni, de nem tudom, hogy a padlizsánnak le kell- e szedni a héját.
2008. jún. 7. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A gyenge zöldségeket nem érdemes meghámozni! Mi legalábbis nem szoktuk se a padlizsánt, se a cukkinit, se az uborkát. Csak alaposan megmossuk, felkarikázzuk, kicsit befűszerezzük, és mehet a grillre!
2008. jún. 7. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2008. jún. 7. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha még nagyon fiatal és főleg ha grillezéshez kell semmiképp ne szedd le a héját. Egyébbként ugyanúgy hámozzuk mint az uborkát.
2008. jún. 7. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a padlizsánt raguba rakod és nagyon fiatal, nem kell meghámozni.

Ha megsütöd héjjában, akkor természetesen igen. És ha öregebb is.

2008. jún. 10. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!