Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért nem habosodik a tej?

Miért nem habosodik a tej?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen kávéfőzőnk: [link]

és van rajta tejhabosító eleinte mikor használtuk még nem volt vele gond de most semmit nem csinál a tejjel szerintetek mit kellene csinálni vele ??



2013. márc. 15. 08:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg 3,5%-os tejjel. Azzal lehet a legjobb habot csinálni. Ha nem sikerül, akkor tisztítsd ki. Egy pohár vízbe nyomd bele a habosítót, és hagyd benne egy kis ideig. Ha ezzel sem jársz sikerrel, akkor ha van még rajta garancia, vidd vissza, hátha meg tudják csinálni. Ha nincs garancia, akkor vidd el egy szervizbe.
2013. márc. 15. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi
2013. márc. 15. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
A géppel lesz a baj.Nálunk a titkárnő mindig (ui.géppel)1,5 % -os tejből csinálta a habosítást.(pedig lett volna választék, tejipari cég lévén )
2013. márc. 15. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen gépem van, soha nem működött a habosítás rajta. Kezdetben próbálkoztam vele, de az a funkció csak "dísznek" van, kevés a szufla. Amúgy finom krémes kávét készít!
2013. márc. 16. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!