Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell a gabonapelyhet...

Hogyan kell a gabonapelyhet elkésziteni?

Figyelt kérdés
Csak rá kell önteni a hideg tejet, és kész?Mivel hallotam olyat, hogy felkell forralni, és olyan lesz, mint a kása

2013. aug. 24. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha sima müzliként szeretnéd enni, akkor csak belerakod a tejbe. Úgy még jobb, ha valami finom gyümölcsöt is darabolsz mellé :)


De lehet olyat is, hogy megfőzöd a tejjel együtt. Az rettentően finom. De mivel abba cukrot is kell tenni, ezért nyilván az előző verzió egészségesebb.

2013. aug. 24. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha megfőzöm a tejjel együtt, de cukor nélkül mi történne?Szeretném kerülni a hizlaló dolgokat, mivel 1 éve elkezdtem tornázni, és most kezdem komolyabban venni.
2013. aug. 24. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem elég íztelen lenne cukor nélkül. Én olyan gabonapelyhet szoktam venni, amiben van mazsola is. Az hideg tejjel nagyon finom, mert úgy van egy kis íze.


Megfőzni azt nem próbáltam, de lehet hogy érdemes lenne megnézni. Mert ha a mazsolával együtt eszed, akkor azért édesebb egy kicsit :) Vagy tegyél bele egy kis mézet.

2013. aug. 24. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Zabpehelyre gondolsz? Abbol keszithetsz tejbezabkasat,ugyanugy mint a tejbegrizt,csak dara helyett zabpelyhet tegyel bele,es nyirfacukrot vagy steviat hasznalj edesitesre. Tehetsz ra diabetikus lekvart, nyirfacukros kakaoport, fahejat,gyumolcsot. Finom.
2013. aug. 24. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!