Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit használjak zsemlemorzsa...

Mit használjak zsemlemorzsa helyett?

Figyelt kérdés
Rántott-húshoz elfogyott a morzsám, mit javasoltok, hogy ugyanolyan finom legyen?
2013. dec. 12. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj párizsi szeletet : liszt ,tojás aztán mehet az oljba .

Vagy a tojás után reszelt sajtba forgathatod.

2013. dec. 12. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Használhatsz összetört cornflakest, darált diót/mogyorót/mandulát, reszelt sajtot.
2013. dec. 12. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Az első nem jól írta. A párizsi szelet: liszt, tojás, liszt.

Ugyanolyan finom, mint a bécsi szelet.

2013. dec. 12. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Párizsi módon bundázunk, ha lisztbe és tojásba forgatjuk az alapanyagot.
2013. dec. 12. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Felénk a párizsi bunda liszttel elkevert tojás, vagyis jó sűrű palacsintatészta szerűség.

Először lisztbe mártjuk a húst, majd ebbe a sűrű masszába, és bele a forró zsiradékba.

Nagyon finom puha marad alatta a hús, bár tény, hogy más, mint a prézlis rántotthús.

Ha még forrón reszelt sajtot szórunk rá, egyenesen mennyei.

2013. dec. 12. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Zsemlemorzsa helyett nagyon finom a zabpehely,zabkorpa es a kukoricapehely,de ha inyencebb vagy,akkor ajanlom a kokuszreszeleket,a mandulat,mogyorot vagy diot is. Utobbi harommal koret nelkul is boven eleg lesz, laktato es tartalmas az izuk. :)
2013. dec. 12. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a jobbnál jobb tippeket!
2013. dec. 12. 22:53
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Én a kókuszreszeléket ajánlom. Nem viszi el az ízt, és nincs benne CH.
2013. dec. 12. 23:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
Még borzaska bunda is nagyon finom. abba a bizonyos sűrű tojásos-lisztes masszába reszelj egy vagy két nyerskrumplit. ebbe mártsd a lisztes húsokat süsd ki forró zsiradéban. olyan, mintha tócsni bundája lenne.szinte köret sem kell mellé, csak valami mártás.
2013. dec. 13. 06:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
18%
Sódert!
2014. jan. 5. 03:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!