Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell jól elkészíteni a...

Hogyan kell jól elkészíteni a sajttal töltött göngyölt húst?

Figyelt kérdés
Ne folyjon ki belőle a sajt és lehetőleg fogpiszkáló mentesen? Sosem sikerül, mindig vastag marad a hús és sajt sem lesz benne. Mit csináljak, hogy igazi finom legyen ?
2014. febr. 14. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
először vékonyra klofold ki a húst. Füszerzezd. a sajt rövidebb legyen mint a hús sehol ne logjon ki belőle. A sajtot én közepes vastagságú csíkra szoktam vágni.A sajtott a hús szélére teszem ,a hús 2 szélét rá hajtom a sajtra és úgy kezdem eltekerni. Mielött teljesen feltekerem az utólsó tekerés elött a hús szélét lekenem tojás fehérjével. : Így nem kell fogvájó: Vagy bő forró oljban sütöm ki panérolás után vagy baconbe tekerem és tepsiben sütöm meg.
2014. febr. 14. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ha a szélére teszem csináljak belőle táskát és úgy tekerjem fel ? Jól értettem ?
2014. febr. 14. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen !!!
2014. febr. 14. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:

még azt is csinálhatod, hogy a végén: liszt tojás liszt tojás prézli

így nehezebben folyik ki a sajt

2014. febr. 14. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !! :)
2014. febr. 14. 13:34

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!