Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tudtok finom melegszendvics...

Titán1234 kérdése:

Tudtok finom melegszendvics recepteket házilag?

Figyelt kérdés

2014. febr. 28. 14:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
2014. febr. 28. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi
2014. febr. 28. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

maradék sült húsból.



1 felsőcomb és egy fél sült tyúkmell bőr nélkül, apróra vágva

1 közepes fej lilahagyma apróra vágva

4 dkg vaj

2 keményre főzött tanyasi tojás finomra reszelve

1 evőkanál házi majonéz

1 evőkanál tejszínes sajtkrém (lehet akár mascarpone, medve sajtkrém, vagy Philadelphia)

1 finomra őrölt nagyobb szem szegfűbors

½ teáskanál morzsolt kakukkfű

só, frissen őrölt színes bors keverék

ízlés szerint mustár, én most elhagytam



A hagymát vajon dinszteltem a kakukkfűvel. A tapasztalatom az, hogyha a kakukkfüvet közvetlenül a vajhoz adjuk, akkor teljesedik ki legjobban az aromája. Hozzáadtam az apróra vágott sült húst, fűszereztem sóval, frissen őrölt színes, és szegfűborssal. Lehúztam a serpenyőt a tűzről, amikor hűlt kicsit, akkor keverőtálba tettem és hagytam, hogy teljesen kihűljön a hagymás-húsos ragú.

Hidegen kenyére is finom ,és reszelt sajtal a tetjén melegszendvicsnek is finom.

2014. febr. 28. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Tojáskrémes


10 zsemle

1 nagy tejföl

3 közepes apróra vágott vöröshagyma

10 apróra kockázott főtt tojás.


A zsemléket félbe vágod, a belsejüket egy tálba szaggatod, viszonylag apróra.

Ehhez hozzákevered a sós tejfölt, a /nagyon apróra vágott vagy reszelt/ hagymát, majd az apróra kockázott tojást.

/én úgy szoktam, hogy a tojásszeletelővel mindkét irányba elvágon. Így igazán pici lesz/


Ezt a krémet visszatöltöd a zsemlékbe, majd be a sütőbe. Egy kis füstölt sajtot lehet ráreszelni, bár a krém önmagában is nagyon jó.

2014. febr. 28. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Melegszendvicskrém:

25 deka zalai felvágottat két keménytojással ledarálunk. belereszelünk egy kisfej hagymát, 1-2 gerezd fokhagymát.Hozzáadunk egy kevés puha vajat és egy kispohár tejfölt, valamint 5 deka reszelt sajtot. (füstölt még finomabb )megkenjük a kenyérszeleteket és megszórjuk reszeltsajttal.

A sajt ráolvadásáig sütjük.

2014. febr. 28. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Mi általában tejföllel szoktuk, vajat kenünk a kenyérre, rá összekockázott felvágott/sonka, rá jó sok tejföl, reszelt sajt, flekken fűszer és be a melegszendvicssütőbe, mikor már jó piros a teteje, kész. Szerintem jobb mint bármely melegszendvicskrém. Egyszerű, de nagyszerű.
2014. febr. 28. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

Igy keszitem:

Toast, margarin, sonka (jobb a fustolt), ananasz (akar konzerv is), paradicsomszelet,sajt.

Toast, uveges paradicsommartas, sonka, konzerv gombaszeletek, sajt.

Toast, margarin, paradicsom, fustolt sajt, gouda, edami,

trappista, mozzarella.

Toast, libamaj vagy kacsamajkrem, kigyouborka, sajt.

Toast, valamilyen karakteres sonka, mozzarella.



Lemaradt, de a so es a zoldfuszerek alap.;)

2014. febr. 28. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek ém tegnap virsliset csináltam:D
2014. márc. 1. 08:28
 9/10 anonim válasza:
2015. ápr. 11. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Jól néz ki :D
2015. ápr. 11. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!