Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan keverjem be a STEFÁNIA...

Hogyan keverjem be a STEFÁNIA szelthez a darált húst? Mindenféleképp kell hozzá 2 db zsemle nem lehet zsemle morzsával helyettesíteni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Jo lesz az zsemlemorzsaval is, en sosem használok szemlét hozza, nekem gusztustalan tejbe aztatva....
2014. ápr. 1. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Zsemlemorzsával szoktam ,nyugodtan csináld vele,csak arra figyelj ,hogy ne sokat tegyél hozzá egyszerre nehogy kemény legyen a fasirt masszád .apránként adagold hozzá.
2014. ápr. 1. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek .. én is gusztustalanak találom a tejben ásztatot zsemlét :P :) köszönöm még egyszer nektek :)
2014. ápr. 1. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:
59%
Prézlivel is lehet, de érdemes egy kis tejben/vízben előbb megáztatni egy kicsit, hogy duzzadjon és ekkor vegye fel a nedvességet, ne húsból, mert olyan száraz lesz, mint a fűrészpor. A stefánia, az egybesült fasírt amúgy is tömörebb lesz a sütőben sütéskor, mint a pogácsának kisütött.
2014. ápr. 1. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!