Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell sütni a rántott...

Hogyan kell sütni a rántott májat, hogy ne durrogjon az olajban?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 21:19
 1/6 anonim válasza:
Legfőképp a nedvességtartalma okozza a durrogást. Én panírozás előtt mindig leitatom papírtörlővel, de így is előfordul egy-két durranás.
2014. ápr. 21. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
és szurkáld meg sütés előtt!
2014. ápr. 21. 23:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Villával megszurkálom
2014. ápr. 22. 07:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
sütés elött fokhagymás majorannás tejbe áztatom a májat pár órára: Majd lecsöpögtettem és szárazra törlöm. villával megböködöm még panirozás elött ,és utána is.
2014. ápr. 22. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon, de nagyon alaposan kell belisztezni. Aztán ugye a tojás és a prézli. Nekünk így jó.
2014. ápr. 22. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez a lisztezés teljesen igaz, én is majdnem, hogy dupla panírban csinálom.Először is le van szárítva a máj a lehetőségekhez mérten. egy nagy tálban mindet belehelyezem bő lisztben, többször megforgatva, mielőtt a tojásba tenném.tojás után mégegyszer a lisztbe, aztán megint a tojásba, végül a prézlibe.

A panír bezár, és nem engedi fröcskölni a májat.

2014. ápr. 24. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!