Kiss-Kárpáty Ildikó kérdése:
Reggeli tejeskávét hogyan lehetne kicsit feldobni, ízletesebbé, változatosabbá tenni?
Figyelt kérdés
Reggelente kávé helyett általában tejeskávét iszom az én kis micimackós bögrémből, mert ezzel a reggeli is le van tudva. Ezüst színű omina kávéból főzöm le a kávét, és kb fél decit öntök a 2 decis pohárba a zacskós 2,8 %-os tejhez, majd a mikróban megmelegítem, végül két kiskanál cukor következik. A probléma csak az, hogy már eléggé unalmas lett ez az összeállítás, de sajnos nem tudom mivel lehetne kicsit megbolondítani, változatosabbá tenni, szal tippeket várok :)2014. máj. 8. 17:07
1/9 anonim válasza:
Sima cukor helyett vanilias cukrot tegyél bele. De készíthetsz karamellas tejet is, aztán abba bele a kávét. Finom még cukor helyett nutellaval is.
2/9 anonim válasza:
Lehet ízesitett kis tejszineket kapni. mogyóros stb , vanilia fagyi ,fahéj ,
3/9 anonim válasza:
Érdekes, én sose unnám meg a kávémat, pedig igazán leszokhatnék róla... Személy szerint kókusztejjel iszom. Ha igazán jót akarok, akkor mézzel. De vaníliátóé fahéjon és kis kakaón át chiliig elég sokféle dolgot tehetsz bele...
4/9 anonim válasza:
Egy csöpp rum aroma csodákra képes (persze, csak ha szereted)
5/9 anonim válasza:
Ha nem a koffein miatt iszod elsősorban, akkor rengeteg fele kave alapu, de kulonlegesebb italt keszithetsz: latte, machiato, cappucino stb.stb. (nosalty.hu)
A tejeskavehoz nekem izben a legjobban a vanilia, a fehercsoki, a fahej, es a tejszin illik, de persze ez mindenkinel mas.:)
6/9 anonim válasza:
Tegyél rá tejszinhabot, amit megszórsz fahéjjal, vagy csokireszelékkel.
7/9 anonim válasza:
Egy kis fahéjat adj a tejeskávédhoz, és isteni lesz! :)
8/9 anonim válasza:
Adhatsz hozzá fahéjat, de amit javasolnék, hogy eleve fahéjjal főzd le. Meglátod isteni, és az illat reggelente hm..
9/9 anonim válasza:
Tejszínhabbal, de jóóóó sokkal ám !!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!