Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Dobálós savanyúságot szeretnék...

Dobálós savanyúságot szeretnék csinálni. Régebben csináltam, sőt csak tisztán uborkával, de nagyon kén ízű lett. Milyen receptet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Az uborkából meg sóból hogyan lesz KÉNÍZÜ?!?!?!
2014. júl. 3. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Úgy lehet kénízű,hogy recept szerint borként is kellett tenni bele.

Ezért kérdezem,van-e más technológiája ennek az eltevési formának.

2014. júl. 3. 14:35

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!